Consultatiebureau

Vanmorgen ben ik weer naar het consultatiebureau geweest. Ik weeg nu ongeveer 4125 gram en ben rond de 54 cm. Ik ging netjes mee in de curve zoals vastgesteld voor baby’s van mijn leeftijd. Verder deed ik de oefeningen goed, zoals nakijken en mijn hoofd omhoog houden. Ik heb ook de eerste 2 prikken gehad, en heb me daarbij goed laten horen. Het deed best zeer !

Mijn hoofdje is nog steeds mooi rond, ondanks mijn voorkeurskant. Nu leggen mijn ouders me vaak de andere kant op in bed, en het lijkt ook wel minder te worden (de voorkeur).

IMG_0714

Verder ben ik vandaag een stuk rondgereden over de markt. Ik heb maar liggen slapen, ik zag toch niks uit die wagen. Mama vond het wel fijn in ieder geval en die heeft flink inkopen gedaan.

Ook heeft ze de kinderarts nog een keer gebeld want de afgelopen week leken de medicijnen weer minder te werken. Ik was weer meer aan het slikken. En een van de medicijnen mocht verhoogd worden dus hopelijk maakt dat verschil.

Tot de volgende keer !

6 thoughts on “Consultatiebureau”

  1. Leuke foto, mama Sandra! Kunnen wij ook nog eens een bezoekje komen brengen naar het kleine wondertje? Zoe wil graag komen kijken šŸ™‚

  2. @Sanne, jij zeker een keer op vrijdag ? Stuur maar voorstel

    @Clismootjes, het kan vrij vaak vanaf zondag, dus stuur maar voorkeursdag en tijdstip ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *