Gezellige boel

Dat waren 2 leuke dagen, Bastiaan vindt het allemaal gezellig en drinkt heel goed. Dat is toch spannend als je bedenkt dat hij nog maar net 2 dagen goed dronk en dan opeens mee mag naar huis. Maar hij heeft het echt goed door en drinkt als een gek. Inmiddels alles aan de borst, dus ook dat lukt hem nu zonder problemen en zonder hulpmiddelen.

De kraamzorg Nadine is ook 3 dagen geweest om thuis wat handige dingen te leren en papa en mama daarin op te voeden.

24112009 (4)
Papa en mama vonden het reuze nuttig en zijn blij dat deze mogelijkheid er was. Nadine is een nicht van mama en die weet er wel erg veel vanaf. En ze kroelt nog lekker ook. Mama kan haar altijd bellen met vragen dus dat is extra fijn.

Bastiaan is thuis in de tummy tub geweest en wordt ook thuis gewogen. Of komt er een ooievaar langs ?

IMG_1056

Lotus vindt het niet erg raar, en komt af en toe bij Bastiaan kijken als papa of mama met hem zit te kroelen. Ze komt ook regelmatig in zijn kamer kijken als hij verschoond wordt of voeding krijgt. Maar het is wel een beetje wennen voor haar, ook alle geluiden zijn raar. Maar dat komt vast wel goed met een beetje aandacht van papa en mama.

Ties en Linn zijn nog steeds niet geweest, helaas is Ties verkouden. Linn vraagt ieder uur aan Ties of hij al beter is….. Hopelijk komen ze binnenkort echt want Bastiaan begint nu wel benieuwd te worden naar zijn neef en nicht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *