Mexicaanse griep

Niet schrikken, met Bastiaan is niks aan de hand. Maar uit voorzorg is de kinderafdeling vanaf heden gesloten voor al het bezoek (zowel met voeding als tijdens de bezoekuren). Dit betekent dat Sandra vanaf nu overdag alleen op de baby afdeling zal zijn (tijdens de heen- en weer rit zal haar moeder toch meegaan voor de gezelligheid) om Bastiaan te verzorgen als Jeroen aan het werk is. ‘s Avonds mogen alleen Sandra en Jeroen nog bij hem zijn.

18112009 (4)

Deze maatregel is genomen omdat ze toch bang zijn voor een uitbraak van de griep op de baby- en kinderafdeling. Zeer begrijpelijk maar wel jammer. Dit betekent dat Bastiaan nu echt zijn best moet gaan doen om snel naar huis te kunnen want alle familie wil hem zien ! Ties en Linn hebben hem nog niet gezien omdat kinderen onder de 12 jaar altijd al geweerd werden op de baby afdeling. En die staan ook te poppelen. Oma Truus had gisteravond nog geluk met bezoek, tante Sandra moest afgebeld worden.

17112009 (6)
Jeroen en Sandra zullen hem de komende dagen extra motiveren met wakker zijn en drinken. Hij zat overigens rond 12 uur (lunch tijd) weer op de 36 uur zonder dip. Maar ja, hij heeft steeds de dip in de laatste paar uur tot de finish dus die kans is er nu ook weer. Morgen hoort u of hij het dit keer gered heeft of dat de teller weer op 0 is begonnen…..

7 thoughts on “Mexicaanse griep”

  1. Jammer dat de rest van de familie niet meer mag komen knuffelen, maar de gezondheid van Bastiaan en de andere baby’s is natuurlijk het belangrijkste.
    We duimen dat de dipjes nu voorgoed verleden tijd zijn en dat jullie hem snel mee naar huis mogen nemen.
    Enne dat blauwe pakje uit 1 stuk kan dan heel vervelend zijn maar het staat hem wel heeeeeel schattig hoor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *