Hoortest

Misschien hadden we eerder moeten klagen over het nachtbraken van Bastiaan. Want de afgelopen nacht heeft hij zich keurig gedragen. Hij zal wel moe geweest zijn van de nacht ervoor 😉 Behalve 2 voedingen was hij redelijk mak. Dus papa en mama hebben weer een redelijk normale nacht gehad.

Vanmorgen is mama met Bastiaan naar het consultatiebureau gegaan voor de hoortest.

27112009 (8)

Allebei de oren scoorden een voldoende. Dat hadden we ook wel verwacht want we hebben hem in het ziekenhuis regelmatig zien schrikken als een pedaalemmer in de buurt van zijn bed hard dicht klapte.

27112009

De poes Lotus komt inmiddels al in de buurt liggen en kroelen als Bastiaan een voeding krijgt. Gelukkig maar, want normaal zat Lotus ook te kroelen met Sandra tijdens het kolven. En nu deed ze dat vannacht 2 keer tijdens een voeding. Hopelijk blijft dit of wordt het nog beter, ze rent in ieder geval niet weg als Bastiaan huilt of beweegt. En ze knort al af en toe als ze in de buurt is van Sandra terwijl Bastiaan ook op schoot ligt. Zou Bastiaan het geluid herkennen ??? Lotus lag tijdens de zwangerschap regelmatig op de buik te knorren….en Bastiaan lijkt wel te luisteren als hij het nu hoort. Hopelijk worden de 2 dikke vrienden.

3 thoughts on “Hoortest”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *