Kinderarts

Gisteren was ik weer in het ziekenhuis. Dat was toch alweer 4 weken terug dat ik daar voor het laatst was. Ik mis het ziekenhuis niet hoor, het nieuwe huis is ook erg leuk en ik word nu meer geknuffeld door mijn ouders.

De kinderarts wilde me zien dus vandaar dat ik ernaartoe moest. Alles gaat nu hartstikke goed, door de medicijnen heb ik bijna geen pijn meer dus die moet ik voorlopig blijven innemen.

Verder ben ik weer gemeten en gewogen. Mijn lengte is nu 53 cm, mijn hoofdomtrek 37 cm en mijn gewicht was 3820 gram. Ik denk dat ik vandaag wel een kilo boven mijn geboortegewicht van 7 weken terug zit !

22122009 (3)

In het ziekenhuis wordt mijn gewicht, lengte en hoofdomtrek vergeleken met andere kinderen die te vroeg geboren zijn. Ze keken niet naar het feit dat ik nu 7 weken ben maar naar het feit dat ik nu ongeveer 42 weken ben. En dan zit ik netjes boven het gemiddelde. Bij het consultatiebureau vergelijken ze me met kinderen die op tijd geboren zijn en dan zit ik onderaan de curve.

Niet helemaal eerlijk is dat. Naar het consultatiebureau moet ik volgende week weer. En naar de kinderarts mag ik in maart nog een keer omdat ik medicijnen heb. Anders had het gisteren de laatste ziekenhuis controle geweest voor mij maar nu wilde ze me toch nog een keer zien over 3 maanden.

Ze vindt me gewoon te leuk maar dat durfde ze niet te zeggen…..

3 thoughts on “Kinderarts”

  1. Hoi Bastiaan , wat goed allemaal zeg. Je doet het prima zo. Let maar op binnen de kortste keren zit je aan de top van de curve op het consultatie bureau. Fijne en gezellige dagen met je ouders

    Kusjes de Lindies

  2. nou lieve Bastiaan ik durf het wel te zeggen hoor, je bent ECHT te leuk
    je kunt wel zien dat je het prima naar je zin hebt.

    liefs en kusjes voor jou en papa en mama en een aai voor Lotus

    Louis en Elsie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *