Mama is weer thuis!

Hoera! Mama Sandra is weer thuis. Waarschijnlijk is de enige keer dat het leuk is dat je ontslagen wordt de keer dat het uit het ziekenhuis is. Vannacht heeft ze alweer in haar eigen bed kunnen slapen met uiteraard Lotus pontificaal bovenop haar. De poes was de laatste dagen op zoek naar haar baasje. 

Bastiaan verblijft nog wel in het ziekenhuis. Dus nu rijden we drie keer per dag heen en weer om hem te verschonen en te voeden. De keren daartussen in doet de verpleging dat. Hij heeft wel weer wat zuurstof gekregen (gewoon 21% net als de buitenlucht) om de ademhaling goed op peil te houden. Hij is immers nog steeds meer dan een maand te vroeg geboren.

08112009

Ook heeft hij een dag onder een speciale UV-lamp gelegen om het geel zijn tegen te gaan en dat helpt goed. Zeker als je naar eerdere foto’s kijkt. Afhankelijk van de bloedwaardes moet hij wellicht nog een dag onder de lamp liggen in zijn blootje. Een soort zonnebank voor baby’s.

3 thoughts on “Mama is weer thuis!”

  1. Ach kleine Bastiaan, het maakt helemaal niets uit op wie je lijkt, als je maar een grote jongen wordt. Je ziet er toch wel lief uit. Hoop je snel een keertje live te zien. Want dat willen de vrouwen nu juist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *