Met een papje

Zoals al eerder gemeld speelt de reflux Bastiaan parten. Vooral in de nacht heeft hij erg last van terugkomend voedsel in zijn slokdarm waardoor hij gaat huilen en helemaal overstuur raakt. Vannacht lag Sandra pas om half vier op bed omdat Bastiaan met geen mogelijkheid stil te krijgen was.

Zijn bed staat schuin en hij krijgt voor iedere borstvoeding een papje van Johannesbroodpitmeel (mooi woord voor scrabble). Om dat papje toe te dienen hebben we de volgende truc. Een flessenspeen met een iets groter gat en het papje in een spuit. Op deze manier kunnen we (het vies smakende) goedje toedienen.

IMG_1326

Ook heeft hij van de kinderarts een zuurremmer gekregen en een middeltje om te zorgen dat zijn eten sneller uit zijn maag gaat. Hopelijk is dit de oplossing want het is misschien voor papa en mama doorbijten maar voor het kleine mannetje helemaal want de terugkomende voeding doet zichtbaar zeer.

5 thoughts on “Met een papje”

  1. Arme kleine Bastiaan! Reflux is niet fijn… Gebroken nachten ook niet, weet ik uit ervaring…;-) Die van ons heeft geen excuus om zo te spoken. Hij is gewoon een beetje eigenwijs…:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *