Nachtwaker

Bastiaan vindt het zo gezellig dat hij thuis is, dat hij ‘s nachts gezellig feest viert. Hij had al een paar nachten wakkere uren tussen 2 en 4 uur maar afgelopen nacht maakte hij het echt bont. Hij bleef wakker tussen middernacht en 6 uur. Mama vond dit een minder goed idee en die heeft vandaag overdag wat uren ingehaald…. Iemand nog een nachtwaker nodig ?

26112009

9 thoughts on “Nachtwaker”

 1. Hoi lieve Bastiaan

  Heb je me al een beetje gemist. Ik ben 1 dagje weg (nog geen eens) en je maakt er gelijk een potje van of wilde papa en mama even op de proef stellen, hoever kan ik gaan…. volgens is het al aardig gelukt hahaha…..
  Drink je nog wel goed aan de borst, want het smaakte je zo goed de laatste dagen dat het ws nog steeds super gaat. En heb je oma ook nog een beetje bezig gehouden? Ik kom je snel weer keer bewonderen en hopelijk slaap je ‘s nachts snel door.
  Dikke kus van Nadine en de groetjes aan papa en mama

 2. Die jongelui van tegenwoordig ook!
  Gelukkig zijn je papa en mama ook jong geweest en hebben ze regelmatig ‘s nachts feest gevierd, dus je hebt het niet van een vreemde lief neefje!

 3. nou het viel volgens mij best mee hoor
  ik heb niets gehoord
  ook niet toen de wekker om half vier afging (behalve de wekker naruurlijk)
  wij hebben hem eigenlijk nog helemaal nog niet gehoord

 4. Hallo lieve Bastiaan, Als je papa en mama problemen hebben om je in de nachtelijke uren bezig te houden ben je bij ons van harte welkom hoor. Je hoeft alleen maar een gevuld flesje mee te nemen, voor de rest zijn wij in alles voorzien. Verder zie je er heerlijk uit op de foto. We hopen binnenkort je ook in het echt te kunnen bewonderen.

  Dagjes hoor en je kan altijd komen.

  Dikke kus, Lindies

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *