Twee keer een tante Sandra

Tsja, het leven kan zo oneerlijk zijn als je klein bent. Eerst mochten Linn en Ties al niet bij Bastiaan kijken omdat er geen kleine kinderen op de afdeling Neonatologie mogen komen.

Daarna was tot overmaat van ramp Ties ook nog eens verkouden. Linn vroeg iedere dag aan hem of hij al beter was en eindelijk konden ze gisteren dan hun neefje zien.

IMG_1085

IMG_1087

Zoals bekend heet hun moeder ook Sandra en die is nu ook de tante van Bastiaan. En twee keer een tante Sandra zorgt voor de nodige hilariteit bij die twee.

IMG_1096

IMG_1104

Ook was het een mooie gelegenheid voor Sandra’s broer Marco en de kersverse tante Sandra om even met Bastiaan te knuffelen.

IMG_1108

IMG_1118

IMG_1121

4 thoughts on “Twee keer een tante Sandra”

  1. Juppie! En vandaag willen we hem weer zien en vasthouden en knuffelen en kusjes geven. Mama en papa mogen misschien ook eventjes. Linn wil graag binnenkort komen logeren en Ties denkt toch dat Bastiaan bruine ogen heeft en daarom bij ons hoort. Misschien (zei hij) kunnen we hem wel een keer uitlenen!

  2. Wat ziet de kleine man er ontzettend goed uit. Volgens mij heeft ie het dik naar zijn zin thuis. Hoop dat jullie een leuke week met zijn 3-en hebben. Veel plezier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *